Сервизът предлага ремонт на всички марки телевизори:Arielli,LG,Samsung,Toshiba,Hitachi,Finlux,Crown,Rancore,Sunny,Homa,Vestel

Нашите специалисти ще направят диагностика на  телевизора Ви и ще изкажат професионалното си мнение дали ремонта си заслужава и е рентабилен,а останалото решавате Вие.Ако търсите сервиз с възможности и опит в отстраняването на повреди на телевизори, ние можем да удовлетворим вашите очаквания.Със своята дългогодишна практика екипът ни разполага с голям опит. Нашата основна цел е клиентът да остане напълно удовлетворен и с удоволствие да се връща отново при нас при нужда.Най-добрият вариант,който е напълно  безплатен  е да се консултирате с нас дали ремонтът на вашия телевизор си заслужава.

При нас можете да отремонтирате своите отоплителни уреди.Конвектори,стенни отоплители,вентилаторни печки,маслени радиатори,инфрачервени отоплители и много други.Разполагаме с огромна наличност на резервни части,което е гаранция за бърз и надежден ремонт.Не се колебайте,обадете се и ние ще се погрижим за комфорта на вашия дом.

Официален сервиз на “Tesy”,”Delonghi”….

Ремонт на всички видиве и марки микровълнови фурни.С огромната наличност от резервни части при нас ремонта на вашата микровълнова фурна е с гаранция за качество.Ако решите сами да отремонтирате вашия уред заповядайте при нас за да си закупите необходимите резервни части.

Ние ще отремонтираме вашия стъклокерамичен плот бързо,качествено и с оригинални резервни части.Разполагаме с почти всички необходими части в наличност.

ремонт на телевизоти,кафемашини,микровълнови
Резервни части за кафемашини
резервни части за перални
резервни части за хладилници
резервни части за съдомичкни
Резервни части за кафемашини
резервни части за сушилни

При нас ще намерите всичко необходимо за ремонта и поддръжката на вашата съдомиялна

Разполагаме с цедки,ръкохватки,уплътнители,нагреватели и още стотици части за кафемашини

Всичко за вашата сушилня на едно място.Филтри,ремъци,кечета,ролки,лагерни тела,турбини,нагреватели.

Сервиз “Ибис-Електроникс” е фирма, специализирана в поддръжката и ремонта на битова техника и електроника. Официален сервиз сме на много марки, сред които:Arielli, Diplomat, Tesy, Cata,Piramis, HOMA, KTN, Muhler, NEO,Briel, Delonghi.При нас могат да бъдат отремонтирани на практика цялата гама електродомакински уреди.Разполагаме с техници с голям опит в сферата на техниката и електрониката.Приоритет в нашата работа е качеството на извършените ремонти и личното отношение към всеки клиент. Сервизът работи в тясно сътрудничество с фирма “Ник-Електрик” ЕООД,която е един от най-големите вносители на резервни части за бяла техника в страната.Това е гаранция,че при нас Вие ще получите качествен ремонт на конкурентна цена, извършен с оригинални резервни части.

Сервиз Ибис-Електроникс” е специализиран в ремонта на кафемашини, кафеавтомати, капсулни кафемашини.Както е известно кафето е един от най-важните елементи от деня на повечето хора.Едно ароматно кафе с плътен каймак е нещо незаменимо и изпълва утрините с усмивка.По тази причина ние се грижим вашата кафемашина винаги да е в отлично състояние.Разполагаме с голяма гама резервни части,аксесоари,цедки,ръкохватки,тъпкалки и други.