Нож за месомелачка MOULINEX - A133 - HV6

6,80 лв.
Количество
Нож за месомелачка MOULINEX Код: 326CU109 Категория: Месомелачки, Ножове Оригинален код: A133 - HV6 Производител: MOULINEX