Нож за месомелачка ZELMER – №5

8,00 лв.
Количество
Нож за месомелачка ZELMER – №5 Код: Код: 326CU115 Категория: Месомелачки, Ножове Оригинален код: 86.1009, 00756991 Производител: ZELMER